Canada Goose Dames Lightweight - Goed Canada Goose Dames HyBridge Lite Vest Zwart Slate

-50% Canada Goose Dames Lightweight - Goed Canada Goose Dames HyBridge Lite Vest Zwart Slate

Canada Goose Dames Lightweight Sale - Goed Canada Goose Dames HyBridge Lite Vest Zwart Slate

Canada Goose is opgericht in een klein pakhuis in Toronto bijna zestig jaar geleden. Hij is uitgegroeid tot een van de toonaangevende fabrikanten van luxe kleding. Met zestig ervaring in het maken van extreme weersomstandigheden is Canada Goose de go-to for jackets en parkas die zijn gebouwd om te weerstaan De zwaarst van de omstandigheden en wordt begunstigd door ontdekkers en bergbeklimmers. Dapper de elementen in stijl met premium down-filled parkas met echte coyote vachtkappen, quilted gilets en bommenjasjes.
Verkoop Canada Goose HyBridge Lite Vest Online.Lette lag met een tettsittende en stijlvolle pasvorm voor essentiële kernwapens. Reflekterende tape op de achterzijde van de kraag voor een verhoogde zichtbaarheid in zwakke licht. Krage met borstet tricotforing en hakebeskerming voor extra warmte en comfort. Thermische kartlegging (TM) is strategisch gelegen waar de Kroppen het meest nodig hebben om warmte, flexibiliteit en ademhaling te maximaliseren. Doorzichtige ontwerperhouder dit is gemakkelijk, gemakkelijk te verplaatsen en vermindert de afmetingen van de verpakking.
 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Model:
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 495,00€
  • 247,50€

Beschikbare opties:

Tags: Canada, Goose, Dames, Lightweight, Canada Goose Dames Lightweight, Goed, Canada, Goose, Dames, HyBridge, Lite, Vest, Zwart, Slate, Goed Canada Goose Dames HyBridge Lite Vest Zwart Slate buy in